top of page

POGOJI UPORABE

 

Lastnik, skrbnik in upravljalec spletnega mesta

Lastnik, skrbnik in upravljavec spletnega mesta in domene www.villasandra.si je Ribiški Vodnik Danilo Erjavec s.p., Mladinska ulica 1, 5281 Spodnja Idrija. Uporabnik je zavezan upoštevati te pogoje. Uporabnik z uporabo teh spletnih strani sprejema te pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjen in da se z njimi strinja.

 

Zbiranje elektronskih poštnih naslovov

Strinjam se, da se elektronski naslov lahko uporablja za namene neposrednega trženja. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o novicah, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za druge trženjske namene. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15. dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s sporočilom o želji odjave s seznama prejemnikov na e-poštni naslov danerfly(at)gmail.com ali prek povezave, ki jo prejmete v vsakem e-obvestilu.

 

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si vas spletno mesto "zapomni" za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne ne spletno mesto, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

Piškotke lahko nastavi spletno mesto, ki ste ga obiskali (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete (third party cookies) - npr. Youtube, Facebook.

 

Podatki, povezani z  izpolnitvijo kontaktnega obrazca

Na tej spletni strani imate priložnost, da nam pošljete svoje informacije, kot na primer na straneh »Kontakt« ali drugje, kjer nam lahko pošljete elektronsko sporočilo, zahtevate dodatne informacije ali se odzivate na naše promocije. Vse informacije bomo uporabljali le v namene, za katere ste nam jih posredovali. 

 

Omejitev odgovornosti

Ker je internet odprto in nezaščiteno omrežje, naše podjetje ne more biti odgovorno za izgubo ali škodo, ki bi nastala v povezavi z vašo uporabo ali nezmožnostjo uporabe gradiv in/ali možnosti ali storitev, ki jih ponujamo na tej spletni strani, vključno z, a ne omejeno na, posredno ali posledično izgubo ali škodo, izgubo podatkov, prihodkov, dobička ali priložnosti, izgubo ali poškodbo lastnine in zahtevkov drugih oseb.

 

Avtorske pravice

Informacije, vsebina, grafični elementi, besedila, gumbi, blagovne znamke, storitvene znamke, blagovna imena in logotipi na tej spletni strani so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah, pravicah blagovnih znamk, pravicah podatkovnih zbirk in drugimi zakoni o intelektualni lastnini ter državnimi zakoni. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.

 

Photo Credits

Zasnova, vsebine, oblikovanje in tehnična izvedba

projectman™

1000 Ljubljana
Tel: +386 31 856 933

Web: www.iamprojectman.com

E-Pošta: info(afna)iamprojectman(pika)com

 

Opozorilo

© 2017 Villa Sandra
Vse pravice pridržane. Villa Sandra ali projectman™ ne prevzemata odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti na teh spletnih straneh.

bottom of page